INVITAȚIE,

la sfințirea bisericii Greco-Catolice ”Adormirea Maicii Domnului„ ODOREU

 ”Doamne Dumnezeul nostru, ascultă rugăciunea noastră și fă ca acest Sfânt Lăcaș să fie casa harului și a mântuirii unde poporul tău creștin se adună și te adoră în Spirit și adevăr. Aprinde în sufletele credincioșilor iubirea Ta dumnezeiască ca aici în Biserica Ta Sfântă să te preamărească, iar în familie și la locul de muncă să îndeplinească voința Ta Sfânta ” Amin!

odoreu biserica

Cu ajutorul lui Dumnezeu după opt ani de lucrări și eforturi deosebite, credincioșii parohiei greco-catolice din Odoreu au dus la bun sfârșit construcția noii biserici, moment de mare bucurie pentru toată comunitatea noastră. Dar această bucurie și mulțumirea pe care trebuie să o aducem lui Dumnezeu trebuie împărtășită cu toți cei care au fost alături de noi într-un fel sau altul. De aceea vă anunțăm că solemnitatea consacrării noii biserici va avea loc Duminică 19 august 2012, ora 10:30, și la această sărbătoare credincioșii parohiei noastre împreună cu consiliul parohial și preotul paroh vă adresează cu multă dragoste invitația de a ne bucura împreună.

Slujba de sfințire și Sfânta Liturghie vor fi oficiate și celebrate de Preasfinția Sa VASILE BIZĂU, Episcop de Maramureș, împreună cu un sobor de preoți. 

 Vă așteptăm cu dragoste și bucurie!

 

Consiliul parohial

Preot paroh: Jurja Ionel Nicolaie

Program:

09:45 – Primirea invitaților

10:15 – Primirea Preasfinției Sale VASILE

10:30 – Slujba de Sfințire a Bisericii

11:00 – Sfânta Liturhie

Agapă frățească

 

Harta Odoreu


View Larger Map